Interim oplossingenZoekt u een tijdelijke en proffessionele oplossing op het gebied van verandermanagement, projectmanagement, coaching en begeleiding, managementfuncties, organisatie advies, reorganisaties en Human Resource Management dan staat Royal Business & Services voor u klaar.


Steeds vaker duurt het langer voordat u een geschikte kandidaat heeft gevonden voor een vacature. U wilt geen overhaaste keuzes maken in de zoektocht naar de beste match. Wij begrijpen dat u op zoek bent naar een vaste kracht en daar de tijd voor nodig heeft. Juist dan kan het een geruststelling zijn als het werk en de ontwikkeling van mensen of processen niet stil staat, omdat er voor korte tijd gebruik kan worden gemaakt van een ervaren interim kracht. 


U bepaalt de duur van de inzet!

Tijdens het vrijbijvende kennismakingsgesprek zal de duur van de interim opdracht worden bepaald. Royall Business & Services gaat standaard uit van een minimale periode van 3 maanden. Maar interim opdrachten van 1 dag, ofwel een dagdeel, zijn zeer zeker bespreekbaar.


Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u om vervolgens een, op maat gemaakt, voorstel aan u te presenteren.